Avni ASİL- Başöğretmen - Okul Müdürü

AVNİ ASİL  - OKUL MÜDÜRÜ
      Okul   Müdürümüz   Avni ASİL,  Sivas-Divriği  doğumludur. İlkokul, ortaokul  ve lise öğrenimini  Divriği ilçesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi - Coğrafya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi  alanında Yüksek Lisans   yaptı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi , Adalet-Hukuk  önlisans bölümü mezunudur. 1989 yılında göreve başlayan Okul Müdürümüz , 2005 yılında Uzmanlık belgesi almıştır. 2023 yılında Başöğretmen olmuştur. Birçok defa hizmet içi eğitim, kurs ve seminer programı bitirerek sertifika almıştır. Yurt içi ve yurt dışı proje çalışmalarında  görev almıştır.  Çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yapmıştır. Evli olan Okul Müdürümüz ,  bir kız  ve bir erkek   çocuk babasıdır.